Termeni & conditii

Site-ul www.papiro.ro, numit in continuare papiro.ro este in proprietatea SC Macopris SRL, firma inregistrata in Iasi, Aleea Fermei nr.17, cu datele de identificare J22/1096/1997 si CUI/CIF: RO 9794185, numita in continuare Macopris.

Prin folosirea acestui site se implica acceptarea termenilor si a conditiilor de mai jos.

Recomandam sa se citeasca cu atentie. SC Macopris SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

 

SC Macopris SRL garanteaza utilizatorului acces  limitat, in interes personal prin efectuarea de comenzi online, informare, pe site-ul www.papiro.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce, copia sau exploata site-ul in orice alta manieri, contrare intereselor companiei SC Macopris SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

 1. Drepturile de autor

Intregul continut al site-ului papiro.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, email-uri, programe si alte date) este proprietatea Macopris si a furnizorilor sai si este aparat de “Legea pentru protectia drepturilor de autor” (legea nr.8/1996) si legile privind proprietatea intelectuala.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara acordul Macopris se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Prin raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rog sa ne contactati pe email sau la numarul de telefon 0754/888752.

 

 1. Politica de preturi a produselor oferite pe site-ul papiro.ro

SC Macopris SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului papiro.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de o factura fiscala. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.  SC Macopris SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tututor produselor prezentate.

Preturile includ TVA de 19 %  ( si de 5% in cazul cartilor) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Macopris in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma sau , in cazul platilor cu ordin de plata, acest prêt va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propiul risc. Imaginile/pozele publicate pe site-ul papiro sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi ca si culoare, marime, aspect, accesorii, etc.

Continutul site-ului papiro.ro precum  texte, imagini, descriere, specificatii tehnice, simboluri este alcatuit si din colaborarea cu furnizorii nostril. Din acest motiv, Macopris nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile afisate, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarui furnizor. Macopris si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

 

 1. Promotii si concursuri

Macopris stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt prezentate si aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului papiro.ro.

Promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. De asemenea,  de aceste promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta regulile afisate pe site.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie pentru intreaba perioada specificata si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara o notificare prealabila.

 

 1. Garantia produselor

Produsele achizitionate  prin intermediul site-ului papiro.ro beneficiaza de garanția practicată de furnizorul fiecărei mărci în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. SC Macopris SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni revine in sarcina furnizorului.

Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor:

 • Utilizatorii care vizitează site-ul papiro.ro pot face comentarii la adresa acestuia și a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă.
 • SC Macopris SRL își rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimator, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.
 • SC Macopris SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată să plătească vreun un fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări.
 • SC Macopris SRL  nu își asumă nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site.

 

 1. Politica de retur

Conform Ordonantei de Guvern nr 130 din 2000, completata de Legea 51 din 2003, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, produsele cumparate online pot si returnate, fara invocarea unui motiv anume.

Magazinul online papiro.ro se conformeaza 100% legislatiei in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate in termen de 15 zile de la achizitie. Clientii vor primi banii inapoi, mai putin cei de livrare.

Atentie!

Sunt acceptate spre a fi returnate doar produsele aflate in conditii perfecte, inclusive ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semen de uzura sau de consum.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului (acesta la plati livrarea), prin folosirea aceleiasi firme de curierat care a livrat produsul. Adresa de returnare este Calea Chisinaului, nr 29, Iasi, judetul Iasi.

Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, iar daca se doreste primirea inapoi a  banilor, acestia vor fi returnati in maxim 30 de zile de la momentul informarii asupra deciziei. Sc Macopris Srl face tot posibilul ca suma de bani sa fie returnata cat mai curand.

Pentru informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne puteti contacta pe email: comenzi@papiro.ro sau telefonic la 0754.888.752.

 

 1. Limitarea responsabilitatii pentru link-uri catre alte site-uri, browser, servere

Site-ul papiro.ro este gazduit de serverele unei firme terte. SC Macopris SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indifferent de motivele aparitiei lor, incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. SC Macopris SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului papiro.ro. SC Macopris SRL l nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor de pe care pot fi accesate legaturi cu site-ul papiro.ro.

 

 1. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele sau serviciile prezentate pe papiro.ro si care nu sunt deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemei. In cazul in care problema nu s-a putut rezolva pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau a unui organism de rezolvare a conflictelor, agreat de ambele parti.

Fiind de accord cu aceste “Termene si conditii” a site-ului papiro.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului.