Livrare

CURIER

Livrarea produselor se va face oriunde in tara, prin intermediul partenerilor nostri   NemoExpress si FanCourier. Macopris isi rezerva dreptul de  efectua confirmarea comenzilor inainte de a livra produsele.

Livrare prin curier rapid

Daca ai optat pentru livrarea prin curierat rapid, tariful de livrare este de 19 lei cu TVA pentru comenzi mai mici de 350 de lei si gratuit  pentru comenzile de peste 350 de lei.  Livrarile prin curier se fac intre 2-4 zile lucratoare.

Tariful de livrare de 19 lei se va aplica doar in urmatoarele situatii:

  • pentru comenzi mai mici de 350 de lei;
  • daca livrarea se face intr-o localitate, alta decat cele mentionate in lista destinatiilor pentru care nu se achita kilometri exteriori.
  • pentru livrarea comenzilor in localitatile in care se achita km exteriori, clientul va acoperi acest cost. Va fi sunat inainte si mentionata diferenta ce va trebui achitata. Acest paragraf este valabil si pentru clientii care ating pragul de 350 de lei si nu achita transportul de 19 lei, dar vor achita suma km exteriori. 
  • In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit, curierul va reveni dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se realizeaza nici a 2-a oara, coletul va fi returnat la sediu si comanda anulata. Daca clientul doreste  sa reia aceiasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de  valoarea produselor cumparate.

Receptia produselor si semnarea documentelor fiscale legale ce insotesc coletul  reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns la destinatie in stare buna si corespund calitativ si cantitativ cu ceea ce s-a comandat.

Factura primita de client constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

Macopris isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi livrate din motive independente de Macopris precum: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, proteste, acte de terorism, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform legii romanesti.