Politica de retur

Conform Ordonantei de Guvern nr 130 din 2000, completata de Legea 51 din 2003, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, produsele cumparate online pot fi returnate, fara invocarea unui motiv anume.

Magazinul online papiro.ro se conformeaza 100% legislatiei in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate in termen de 15 zile de la achizitie. Clientii vor primi banii inapoi, mai putin costul de livrare.

Atentie!

Sunt acceptate spre a fi returnate doar produsele aflate in conditii perfecte, inclusive ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau de consum.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului (acesta va plati livrarea), prin folosirea aceleiasi firme de curierat care a livrat produsul. Adresa de returnare este B-dul Chisinaului, nr 29, complex Egros, stand C92, Iasi, judetul Iasi.

Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, iar daca se doreste primirea inapoi a  banilor, acestia vor fi returnati in maxim 30 de zile de la momentul informarii asupra deciziei. Sc Macopris Srl face tot posibilul ca suma de bani sa fie returnata cat mai curand posibil, dar nu mai tarziu de termenul stabilit, 30 zile.

Pentru informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne puteti contacta pe email: comenzi@papiro.ro sau telefonic la 0754.888.752.