Politica de confidentialitate

Papiro.ro nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii.
In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0754.888.752.

Dorim sa va asiguram ca sunteti protejati impotriva distribuirii datelor cu caracter personal catre terti. Toate datele dumneavoastra cu caracter personal transmise catre noi pentru a va identifica corect atunci cand folositi website-ul nostru vor fi folosite in deplin acord cu declaratia prezenta de confidentialitate.

Papiro.ro isi rezerva dreptul de a opera modificari ale politicii de respectare a confidentialitatii datelor clientilor prin updatarea periodica a paginii web de fata. Va recomandam in consecinta sa vizitati periodic pagina care prezinta declaratia noastra de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti de acord cu schimbarile operate.

Putem colecta urmatoarele categorii de date personale:

  • numele si denumirea persoanei fizice sau a companiei;
  • informatiile de contact, inclusiv adresa de email;
  • informatii cu caracter demografic precum codul postal, adresa, numarul de telefon s.a.;
  • alte informatii utile pentru sondajele clienti si/sau oferte promotionale.

Ce putem face cu informatiile colectate

Va cerem anumite informatii cu caracter personal in general pentru a va intelege mai bine preferintele si a fi capabili sa va oferim servicii imbunatatite si in particular pentru urmatoarele motive:

  • pastrarea unei arhive interne;
  • imbunatatirea serviciilor si/sau a produselor;
  • trimiterea de e-mail-uri promotionale despre produsele noi, ofertele speciale sau alte informatii pe care consideram ca le veti gasi interesante, folosind adresa de e-mail comunicata de catre dumneavoastra;
  • contactarea in scopuri promotionale si de sondare a pietei. Acestea pot fi prin e-mail, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, Instagram, Twitter), la telefon, prin fax sau folosind serviciile traditionale de posta. Putem de asemenea folosi informatiile dumneavoastra pentru a adapta website-ul nostru la cerintele si interesele dumneavoastra;
  • informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.